Ny præst Susan B. Storm

Så er sommeren over os og den lokker altid meget noget nyt.

Nye chancer. Nye udfordringer. Nye muligheder.

Det hele er nyt. Alt det, som før var dødt, er atter vendt tilbage til livet. Solen skinner og varmen omslutter vores kroppe og sind.

Så det næsten ikke være bedre: at begynde et nyt sted i en ny tid, hvor alt er grønt, frodigt og skønt.

Jeg hedder Susan Storm og fra 1. juli er jeg jeres sognepræst i skønne Bangsbostrand.

Jeg glæder mig utrolig meget til at lære jer at kende og til at leve og opleve en masse sammen med jer.

Både den grønne og solrige sommer som den kolde og mørke vinter. For ligesom året har sin gang, således har også livet, og som præst og menneske tænker jeg, at det er vigtigt, at vi kan favne og rumme livet med alle dets nuancer og afstikkere.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 2011 og blev ordineret som præst i marts 2012 til mit første embede; nemlig som sognepræst i Sindal og Astrup og fængselspræst i Statsfængslet Kragskovhede.

Vendsyssel kan noget helt specielt; varme mennesker, smuk natur og en imødekommenhed og glæde, som har gjort, at vi har følt os velkomne og derfor glæder os til mange flere år heroppe.

Som menneske og præst lægger jeg stor vægt på, at vores folkekirke er en kirke for hele folket og et sted, hvor alle kan føle sig velkomne. Unge som ældre. Kirkevante som kirkefremmede.

Så det passer så fint for mig at komme til et sted som Bangsbostrand, hvor der sker så mange ting, og hvor man har en åben kirkedør.

Som mennesker bliver vi altid berørt og påvirket af vores omgivelser. Vi står altid med noget meget dyrebart i hånden, når vi møder et nyt menneske. Vi holder altid et andet menneskes liv i vores hænder.

Derfor er jeg heller ikke forankret i et specifikt teologisk ståsted, men er derimod i bevægelse: både som præst og som menneske.

Dog har jeg et grundlæggende fundament, som jeg tager med mig i livet; nemlig at Gud i sin kærlighed har skænket os syndernes forladelse.

Min gang vil være både i kirken, men også blandt jer mennesker i menigheden. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og til at lære jer at kende.

Susan Storm

Ny præst

Siden august måned, hvor Viggo Ernst Thomsen blev udnævnt til provst, har Bangsbostrand Sogn manglet en præst. Pr. 1. januar 2016 er Tove Kallehave Brogaard ansat som sognepræst. Tove vil præsentere sig selv i Kirkebladet, som udkommer i begyndelsen af januar. Der bliver præsteindsættelse søndag den 10. januar kl. 9.00 i Hånbækkirken og kl. 10.30 i Bangsbostrand Kirke.

Myanmaraften 2014
Høstgudstjenest og marked 2014
Mother Teresa på tur 2014
Dejlige konfirmander 2014 (klik på fotoet for at se konfirmationsbillederne)
Læs om den spændende tur til Galilæa

TAK for indsatsen

Bangsbostrand Sogn indsamlede søndag den 9. marts 26.353,00 kr. til SLUTSULT.NU

Kære indsamler - tak for din indsats. Vi var med vore 51 indsamlere med til at give Folkekirken Nødhjælps landsindsamling det flotte resultat på 13 millioner kr.

Julens børnegudstjeneste 2013

Børnegudstjeneste november 2013
Høstgudstjeneste 2013
Kattejammerkoncert den 31. oktober 2013