Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
 

Støttekoncert for HOSPICE VENDSYSSEL

02.11.2018 kl. 19:30 - 21:30

 

Organist Niels Ole Sørensen så i marts måned 4 gribende udsendelser på TV 2 Nord, der hed ”7 døgn på Hospice” fra Hospice Vendsyssel i Frederikshavn.

Her fulgte man ansatte, pårørende og patienter i deres sidste tid i livet. Det gjorde så stort et indtryk på Niels Ole, at han fik lyst til at stable en støttekoncert på benene for Hospice Vendsyssel, som kan bruge alle de midler de kan få, for at køre et fint Hospice og bevare dets fine renommé. Derfor spurgte han sangeren Ida Lohmann, om hun ville være med til det. Det sagde hun straks ja til.

Ida Lohmann Trio har et koncertkoncept, der hedder ”Hjertesange”. I den sammehæng fremføres numre, som står Idas hjerte nær. Det er sange, der på mange måder handler om de svære ting i livet, bl.a. døden. Der vil blive sunget sange af bl.a. Anne Linnet, Lis Sørensen, Lisa Nilsson, Adele og Carpark North.

Medvirkende: Ida Lohmann, sang. Niels Ole Sørensen på flygel og Michael Andersen på bas.

Entréen på 125 kr. går ubeskåret til Hospice Vendsyssel og prisen inkluderer et glas vin efter koncerten (der bliver også mulighed for at købe et ekstra glas vin).

Billetter kan købes på kirkekontoret i kontorets åbningstid. Der kan betales kontant eller via MobilePay.

 

 

<- Tilbage