Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du er her: 
 

Lys og svenske sange

30.10.2019 kl. 19:30 - 21:00

 

Koncert i Bangsbostrand Kirke

onsdag den 30. oktober kl. 19.30. Fri entré.

Det er to af landets førende instrumentalister, der udgør denne spændende kirke-duo. Sammen skaber de et helt nyt lydunivers omkring Cornelis Vreeswijk-sange som “Balladen om Fredrik Åkare och Cecilia lind”, sange fra mesterværket “Jazz på Svenska” med Jan Johansson og den mere end 500 år gamle folkevise “Till Österland vil jag fara”.

Derudover vil man kunne høre nye versioner af Lysdal's stærkt anmelderroste bagkatalog; musik der med udgangspunkt i hans stærke tekster, fører lytteren fra tango til folk og ballader. Varm og stemningsfuld musik i kirkerummet, bliver undervejs krydret med gode historier og humor.

Jens Lysdal (Vokal, akustisk & elektrisk guitar) født i Sverige af danske forældre, regnes af anmeldere både herhjemme og i udlandet for “en af Skandinaviens bedste guitarister” og er samtidigt et af landets store og personlige stemmer. Han har indenfor det sidste år både som musiker og sangskriver været mednomineret til en amerikansk Grammy og fået sit album “Easy Heart” nomineret til “Bedste folk-udgivelse” i Tyskland.

Dan Hemmer (Orgel/piano) bliver ofte kaldt “Danmarks orgel-troldmand” pga hans unikke og personlige spil og musikalske overskud. Han har i mange år spillet med toppen af dansk musik og har netop indspillet og været på sin tredje turné med verdens-stjernen og tromme-legenden Steve Gadd (Paul Simon, Frank Sinatra, Paul McCartney, Eric Clapton) og spiller fast med bl.a. Povl Dissing & sønner, Billy Cross og Anne-Dorthe Michelsen. Han er organist i flere kirker på Sjælland og vil bl.a. spille på kirkeorglerne til koncerterne.

Hjerteligt velkommen i Bangsbostrand Kirke!

 

 

 

<- Tilbage