Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du er her: 
 

Nytårskoncerter 2020

10.01.2020 kl. 19:30 - 21:30

 

Fredag den 10. januar og lørdag den 11. januar 2020. Begge dage kl. 19:30

Traditionen tro tryller Organic3 med trioler, når vi afholder nytårskoncerter den 10. og 11. januar. Denne gang hedder gæstesolisten Kira Martini, der med sin smukke stemme vil synge for i vores musikalske nytårsløjer.

Repertoiret rummer flere stilarter, som eksempelvis soul, latin og blues, og vi kan forvente os et ensemble, som kommer med stor energi og spillelyst. Foruden at optræde som sangerinde, er Kira Martini også selv sangskriver med flere udgivelser bag sig. Glæd jer til et brag af en nytårskoncert, med kompetente og engagerede musikere.

Kira Martini, vokal. Uffe Steen, guitar. Esben Bach, trommer og Niels Ole Sørensen, Hammond B3.

Billetprisen er 100 kr. – inklusiv et lille traktement. Drikkevarer kan købes til yderst rimelige priser.

Forsalg af billetter begynder torsdag den 14. november kl. 16:00. Billetterne kan udelukkende købes ved personligt fremmøde på kirkekontoret, Søndergade 206 i Frederikshavn, og der kan betales kontant eller via MobilePay. Eventuelt resterende billetter, samt venteliste til evt. refunderede billetter, varetages ligeledes på kirkekontoret.

 

 

<- Tilbage