Tryghed i hverdagen

I samarbejde med Ældre- og handicapservice i Sydbyen har vi, ud fra Hånbækkkirken, etableret en telefonkæde. Telefonkæden er blevet sat i gang hver morgen siden 1998.

Alle telefonkædens brugere står på en liste. Hjælperen ringer til den første på listen. Denne ringer så videre til den næste på listen osv., indtil kæden kan meldes intakt med den sidste opringning til hjælperen.

Skulle der være én på linien, som ikke svarer, ringes der tilbage til hjælperen, som kontakter Sydbycenteret eller en pårørende.

Der er altid plads til flere ifællesskabet, og har du behov for den tryghed, det giver at være med i telefonkæden, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Anne Gottlieb på telefonnummer 25 34 53 34.