Familieferiedage

Fra den 1. juli til den 5. juli 2019

Jeg har været på ferie! Det er skønt med oplevelser, som man kan dele med vennerne i børnehaven og i skolen. Heldigvis behøver en god oplevelse ikke at handle om hvor langt, man har rejst, eller hvorhen. Gode oplevelser sker nemlig også lige omkring os. Det er desværre bare for sjældent, at vi har tid til at stoppe op og opleve det. Andre gange ser vi det måske slet ikke, fordi det er så tæt på?

På den baggrud vil vi i Bangsbostrand Sogn tilbyde nogle forhåbentligt begivenhedsrige familieferiedage til de børnefamilier, der ellers ikke vil komme afsted på ferie.

Har I lyst til at hygge jer sammen med andre familier, så er dette tilbud måske noget for jer.

Program

Vi mødes alle dage klokken 10 og får en forfriskning og en snak om dagens program. Så smører vi madpakker og tager afsted på forskellige udflugter eller laver forskellige aktiviteter, så som:

· 1 dag på søsportshavnen med fiskeri og hygge

· 1 dag på naturlegepladsen med bål

· 1 dags udflugt

· 1½ dag i Uglereden, som er FDF’s hytte på Vrangbækvej. Her og laver forskellige aktiviteter og sætter vi telte op til dem, som har lyst til at overnatte udenfor. Hvis vi ikke igen i år får afbrændingsforbud, bager vi snobrød over bål og hvad vi ellers får lyst til.

Familieferiedage er et familiearrangement, hvor både børn og voksne deltager.

For at arrangementet bliver sjovt skal vi helst være mindst 15 personer (børn og voksne)

Flere oplysninger og tilmelding kan fås hos kirke- og kulturmedarbejder Vibeke Bach Hansen via e-mail: kkm@bangsbostrandkirke.dk  eller på telefonnummer 40 59 43 01.