Salmer i børnehøjde

Salmer i Børnehøjde – små synger salmer.

Vi ved at musik stimulerer børns udvikling. Samtidig har vi i Danmark en uovertruffen salmeskat, som vi gerne vil indvi børn og forældre i. Derfor har vi taget initiativ til et nyt tilbud: "Salmer i børnehøjde". Her mødes børn i alderen 2-6 år, sammen med deres forældre og gerne ældre søskende, til en halv times sang og dans.

Vi synger med hænder og arme. Det kan lyde lidt underligt, men når man ikke kan læse bogstaver, kan man læse fagter og dermed hurtig lære teksten til den salme vi synger. "I østen stiger solen op – den spreder guld på sky"- arme svinges rundt i halvcirkler, – hvorefter fingrene vinker lidt "stjernestøv".

Børn i førskolealderen vil gerne danse, så det er naturligvis et fast element.

Efter sang og dans, serveres et let traktement, som voksne betaler 30,- kr. for.

For yderligere information, kontakt kirke- og kulturmedarbejder Vibeke Bach Hansen på telefon: 40594301.

Næste arrangement:

BegivenhedDato

Børnegudstjeneste

Lad os fejre sommerens komme! Nu er det snart sommer og i kirkeåret betyder …

21. maj 17:00
21. maj 17:00 -