Du er her:

Musikken og sangen

Kirkens to kor og babysalmesangsholdet sætter deres præg på musikken i kirken og på de mennesker, der er med.

Over 50 sangere mødes hver uge for at synge, danse, øve rytmer og skøn musik.

Det bliver man glad af!

Der er altid plads til flere, så hvis du har lyst til at være med, skal du bare ringe eller maile til Signe

Børnekoret

Børnekoret består af tyve sangere fra 4. - 6. klasse.

Vi synger, danser, lærer noder og hørelære (som er noget med rytmer og tone-intervaller).

Vi har opført musical og er fast kor til børnegudstjenesterne, vi tager på korlejr og laver koncerter, og frem for alt har vi det rigtig sjovt.

Korets leder er Signe, som er uddannet Rytmisk sanger og børnemusiker.

Børnekoret øver hver tirsdag kl. 15.30 til 16.30.

Det er gratis at synge i koret, og korsisterne er lønnede, når de medvirker ved kirkens tjenester.

Kontakt Signe på telefon 26 46 68 48 eller mail: signehoejmark@hotmail.com

Ungdomskoret

Ungdomskoret består af 10-20 sangere fra 7. klasse op til gymnasiet eller ældre.

Ungdomskoret synger til alle gudstjenester i Bangsbostrand Kirke, ligesom korassistenterne synger til alle bryllupper. Det betyder selvfølgelig at, vi øver salmerne der skal bruges til disse ting.

I ungdomskoret arbejdes der bl.a. med hørelære, klang og flerstemmige korsatser i den rytmiske genre.

Vi synger sange af Adele, ed Sheera, gospelsange etc. Koret medvirker desuden til koncerter og musikgudstjenester. Ungdomskoret tager på korlejr, og hvert andet år bestræber vi os på en udenlandstur.

Korets arbejde er lønnet. Korets leder er Signe, som er uddannet Rytmisk sanger og børnemusiker.

Børnekoret opfører musical