Babysalmesang

Hvad er babysalmesang?

Babyer der leger

Babysalmesang er musikalsk samvær for forældre og barn i Bangsbostrand kirkes hyggelige kirkerum. En vidunderlig måde at være sammen med sit barn på. Vi synger fagtesange, danser, bevæger os rundt i kirkerummet, leger med tørklæder, rasleæg og sæbebobler.

Barnets sanser og op­mærksomhed stimuleres gennem sang, dans og leg. Fortsætter man med at synge med sit barn, vil man bidrage posi­tivt til udviklingen af barnets aktive og passive ordforråd.

Babysalmesang er for børn fra 0-12 mdr. og deres forældre.

Undervisningen er tirsdag kl. 10.00 i Bangsbostrand Kirke, Søndergade 206.

Efter det musikalske program i kirken er der mulighed for at gå over i Sydfløjen til socialt samvær sammen med de andre deltagere. Her er der kaffe, te og brød til de voksne.

Babysalmesang ledes af vores dygtige korleder Signe Højmark Thaarup, som er uddannet rytmisk sanger og børnemusiker fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har mange års erfaring indenfor sit felt, og underviser også på Det Jyske Musikkonservatorium.

Hvordan kommer jeg med?

Næste hold starter i uge 3 og herefter i ugerne 4, 5, 6, 7, 9 og 10. Derefter er der en afslutning, som du hører nærmere om, når vi er kommet godt i gang.

Klik her og kom videre til vores tilmeldingsformular. Når den er udfyldt og indsendt, er du tilmeldt.

 

 

 

   Babysalmesang