Privatlivspolitik for Bangsbostrand Sogn

Behandling af personoplysninger (GDPR) generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter Bangsbostrand Sogns hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af dine informationer, f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, dog kun i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. cpr.nr. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldinger til forskellige arrangementer eller undervisningsforløb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og sende dig de tilbud, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller svare på spørgsmål.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan dog til hver en tid bede om at få dine informationer slettet.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: bangsbostrand.sogn@km.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Udgiver Websitet ejes og publiceres af: Bangsbostrand Sogn, Søndergade 206, 9900 Frederikshavn.